Goed nieuws! BNS Crisp leden kunnen bijna aan de slag op onze nieuwe website!

Je kunt bijna aan de slag met jouw persoonlijke digitale plek op onze nieuwe website!

Er is achter de schermen hard gewerkt en we zijn er bijna klaar voor. Afhankelijk van je type lidmaatschap, kun je deze week beginnen met het uploaden van je gegevens in je profiel of portfolio op de BNS Crisp website. Je ontvangt hiervoor van ons een link, op woensdag 17 juni 2020.

Ook zorgen we ervoor dat het document Profiel en portfolio richtlijnen wat je op de huidige website onder ‘Documenten’ in het ledendeel kunt vinden, dan geüpdate is en voorzien is van een praktisch stappenplan en de laatste tips.

Mogelijk sta je al in de startblokken en ben je na ons vorige bericht over de nieuwe website al aan de slag gegaan met het verzamelen van professioneel beeldmateriaal van recente projecten en heb je kunnen nadenken over een wervende tekst. Het is natuurlijk de bedoeling jezelf en jouw bedrijf zo professioneel mogelijk neer te zetten aan de hand van je profiel en portfolio.

Ondertussen werken wij en het bureau wat de website gebouwd heeft ook nog door aan de website. Mocht je deze namelijk alvast gaan bekijken, weet dan dat we op sommige pagina’s nog aan de ‘finishing touch’ werken en bepaalde delen van de website dus nog aan het vullen zijn.

Het doel is om eind juni de website te migreren, waarna we ongeveer twee dagen uit de lucht zullen zijn, om daarna live te gaan. De exacte migratiedatum delen we binnenkort, tijdens de migratie kun je namelijk niet werken aan jouw persoonlijke pagina op de BNS Crisp website. Wanneer de website live gaat op onze eigen URL (bnscrisp.nl) is het natuurlijk ook nog mogelijk je pagina te vullen.

Houd de komende weken, naast je mailbox, ook de besloten BNS Crisp Facebookgroep goed in de gaten voor het laatste BNS Crisp website nieuws! Ben je nog geen lid van deze groep dan is dit je kans. Mail met Yvonne van der Schot. Zo blijf je op de hoogte en maak je gebruik van de mogelijkheid om digitaal te sparren en vragen te stellen aan je BNS Crisp collega’s.

Loop je ondanks alle voorbereidingen toch nog tegen een probleem aan tijdens het vullen van jouw profiel of portfolio of heb je een vraag, mail dan naar amara@bnscrisp.nl én jelena@bnscrisp.nl zodat zij je zo snel mogelijk kunnen helpen. Zet in je mail ook je telefoonnummer, zodat zij je indien nodig kunnen bellen.

Op woensdag 17 juni en donderdag 18 juni zitten Amara en Jelena voor je klaar om je te helpen bij problemen die je niet zelf kunt oplossen.

We raden je aan om zo snel mogelijk te beginnen met het vullen van jouw persoonlijke digitale stukje BNS Crisp website, zodat we met een goed gevulde website live gaan. Veel succes en wij kijken uit naar jouw bijdrage!

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden