Delfts Blauw Dagen bij Royal Delft

Op 11 en 12 november zijn de Delfts Blauw dagen bij Royal Delft. Op deze dagen is de entree gratis en kunt u de Royal Delft Experience bezoeken.

In de winkel is er een spectaculaire uitverkoop waarbij kortingen gelden tot wel 70%! Verder is onze gezellige brasserie de gehele dag geopend en worden er speciale Delfts Blauw dagen specialiteiten geserveerd!

Blauw met een gouden randje

Nieuw dit jaar is de rondleiding ‘Blauw met een gouden randje’ die 4x per dag worden aangeboden. Een speciale rondleiding met een Koninklijk tintje! Deze zijn beide dagen om 10:30, 12:00, 13:30 en 15:00. Per rondleiding is plek voor 30 personen en hierbij geldt vol = vol.

Delfts Blauwe schilderworkshops

Beide dagen zijn er workshops te volgen. Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen maken of een eigen medaillon beschilderen, tijdens de workshops op de Delfts Blauw dagen kan het. Na het schilderen wordt deze nog geglazuurd en gebakken dus u kunt deze later komen ophalen!

Voor de kleintjes

Voor kinderen is er o.a. een bijzondere fotospeurtocht gemaakt waarbij ze ook een klein cadeautje krijgen. Deze speurtocht kan worden gedaan voor € 1,00. Ook zijn er beide dagen in de middag schminkers aanwezig voor de leukste creaties!

Openingstijden:

Zaterdag 11 november 09.00 – 17.00 uur
Zondag 12 november 10.00 – 17.00 uur

Workshops kunnen op beide dagen worden gevolgd van 10.00 tot 15.30 uur Op beide dagen zijn er van 12:00 tot 16:00 schminkers aanwezig.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden