Coming soon: Broeinest Academy Utrecht

Na de opening van het kersverse Broeinest ADAM, kunnen we alvast verklappen dat het daar niet bij blijft! Begin volgend jaar opent in Utrecht namelijk een heuse Broeinest Academy in de imposante werkspoorfabriek. Dit nieuwe Broeinest concept belooft een echte ‘makers place’ te worden, voorzien van een groot machinepark en diverse aansprekende partners uit de interieurbouw- en meubelbranche.

Tien jaar geleden startte Baars & Bloemhoff haar HI-MACS trainingscentrum in Nieuwegein en sindsdien worden jaarlijks honderden makers voorzien van (verwerkings)advies en materiaaltraining. Daarnaast werken zij al jaren intensief samen met de vakmensen van de toekomst. Dit resulteerde in vruchtbare samenwerkingen met vakscholen zoals het Hout en Meubileringscollege, CIBAP, TU Delft en vele andere opleidingsinstituten. Broeinest Academy is dus een logische vervolgstap om makers en andere interieurprofessionals een nog gevarieerder programma aan te bieden. Van praktische workshops en trainingen tot aan boeiende lezingen en events.

Hiermee opent Baars & Bloemhoff hét kenniscentrum voor huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de interieur- en meubelbranche op het gebied van (plaat)bewerkingen, software, duurzaam bouwen en ‘operational excellene’. Doel is om makers, ontwerpers, architecten en studenten te voorzien van actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

Sounds good? We kunnen het samen nog mooier maken, want wie weet wordt jij wel hét gezicht van deze nieuwe locatie. Wij zijn namelijk op zoek naar een ‘Broeinest Academy Trainer’. Weet jij alles van materialen en hun verwerking en ontdek je graag nieuwe toepassingen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden