BNS Crisp kiest voor nieuwe koers

Een extra Algemene Leden Vergadering plus een inspirerend middagprogramma op 12 december 2018. De creatieve omgeving van materialen bibliotheek Broeinest in Rotterdam is bewust gekozen als locatie voor dit evenement. Het officiële deel vond plaats in de ochtend, Carin Frijters en de overige bestuursleden informeerden BNS Crisp leden over de nieuwe koers voor 2019. Waarbij de grootste verandering het toevoegen van ‘nieuwe domeinen’ is. “Om te kunnen groeien en ons te blijven ontwikkelen als beroepsvereniging moeten wij ons breder gaan inzetten in het stylingvak”, aldus Frijters. Dit punt wordt officieel gedeeld met de leden omdat zij daarvoor ook hun toestemming moeten geven.

Nieuwe domeinen, waar moeten wij dan aan denken? Naast interieur- en vastgoedstyling zijn de domeinen ‘zakelijk’ (met de subdomeinen: retail-/event-/horeca-/kantoor-/ zorgstyling) en ‘groen’ (groenstyling) toegevoegd. Ook potentiële leden die werkzaam zijn in deze vakgebieden zijn vanaf nu van harte welkom om zich aan te sluiten bij BNS Crisp. Voor deze nieuwe domeinen is het team uitgebreid met ambassadeurs uit deze deelvakgebieden. Zij gaan ieder een inspirerend programma toevoegen, gericht op het specifieke domein, aan het bestaande BNS Crisp aanbod.

Tijdens het middagprogramma waren zo’n 100 leden, relaties en genodigden aanwezig. Inspirerende flitspresentaties over ‘stylingtrends 2019’ per domein werden gedeeld. Maar ook was er een demonstratie van Sticky Lock; Augmented Reality voor de meubelbranche en was WOTH (Wonderful Things Magazine) aanwezig.

Tijd voor een nieuwe koers, nieuwe ontwikkelingen, inspelen op de markt, het bedienen van onze huidige en toekomstige leden. Dat we een begrip zijn in het stylingvak is wel gebleken, in 2019 vieren wij ons 10-jarig bestaan. En in het jaar waarin wij ons 10-jarig jubileum vieren zetten wij in op groei!

Voor de leden die verhinderd waren op 12 december organiseren wij een ‘bijpraatmoment’ in onze Homebase in Nieuwegein op maandag 28 januari van 14.00 uur tot ca. 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). De nieuwe plannen worden nogmaals uiteengezet en de middag wordt verder gevuld met inspirerende trendlezingen en demonstraties. Ook hierbij is de pers van harte uitgenodigd, aanmelden kan via info@bnscrisp.nl.

.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden