BNS Crisp achter de schermen - november 2017

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in november/december 2017:

  • In december vond de jaarlijkse Vrijwilligersdag plaats om alle vrijwilligers van BNS Crisp te bedanken voor hun bijdrage aan de vereniging. Dit keer in de nieuwe Homebase. Zo’n 25 leden waren aanwezig. Adinda Keizer heeft een ondernemend interactief ‘acquisitiespel’ verzorgd. De ochtend werd afgesloten met een gezellige lunch.
  • Ter informatie. Het SSL-certificaat is gekoppeld aan de BNS Crisp website. Dit zorgt voor een extra beveiliging op het gebied van privacy. Een belangrijk aspect voor BNS Crisp leden.
  • Na een geslaagde samenwerking op de vt wonen&design beurs wil Decorette graag gebruik gaan maken van BNS Crisp stylisten voor een adviesplein op de Huishoudbeurs in februari 2018. Een oproep hiervoor volgt op korte termijn richting de BNS Crisp leden.
  • Het gesprek met PPG was positief. De verwachting is dat er voor Histor minimaal twee stylistendagen komen in 2018 (Karwei en Gamma). Eind december wordt er meer duidelijkheid gegeven over deze planning. Daarnaast heeft Sigma, het professionele merk van PPG, de intentie om stylistendagen bij VBS-winkels uit te zetten. Er is afgelopen jaar al een proef geweest met twee stylisten.
  • Inretail heeft een bijeenkomst georganiseerd voor haar leden in Barneveld; ‘Retail richting 2030’. Voor groei is vernieuwing, lef en ondernemerschap nodig. Nieuwe retail regels en kansen. Een zeer interessante bijeenkomst waar ook BNS Crisp aanwezig was. Bekijk het rapport op de site van Inretail.
  • Bezoek aan Gelderland in Culemborg. Dit mooie meubelmerk wil graag meer gaan samenwerken met BNS Crisp stylisten. De mogelijkheden worden onderzocht.
  • Global Paint heeft een verflijn speciaal voor de interieurwinkel en interieurstylisten ontwikkeld. Zij willen graag samenwerken met BNS Crisp leden en in het nieuwe jaar organiseren ze een bedrijfsbezoek met een interessant aanbod voor onze leden.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden