BNS Crisp achter de schermen mei en juni 2018

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in mei/juni 2018:

  • De gesprekken met bedrijven gaan door; leveranciers, retailers en fabrikanten. Allemaal willen ze een connectie met stylisten en in een gesprek kunnen we uitleggen wat een stylist voor hen kan betekenen. We waren dit keer bij Gaafgoed en Vakblad Meubel, voor de plaatsing van mooie artikelen om het stylingvak op de kaart te zetten en de toegevoegde waarde van een beroepsvereniging te promoten. Daarnaast kijken we of we tweejaarlijks een royale bijdrage kunnen leveren aan een nieuw blad: Architectenpunt Interieur, voor interieurontwerpers, architecten en stylisten.
  • We spreken regelmatig met andere beroeps,- en brancheverenigingen. Uitwisseling van kennis, ervaringen delen, maar ook hoe we elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen werken en elkaar kunnen versterken. Afgelopen periode gesproken met branche-organisatie INretail en met Vastgoedpro, de beroepsvereniging voor vastgoed-professionals.
  • Blauwe Gids deelnemer Headlam verzorgde voor onze stylisten een ‘training raamdecoratie’. Het doel was vakkennis vergroten op het gebied van inmeten, confectie mogelijkheden en productinformatie. Het was een interessante bijeenkomst in Houten.
  • Een zeer informatief en kleurrijk bezoek aan de Vloerkledenwinkel in Hilversum stond ook nog op het programma. Tijdens dit bedrijfsbezoek konden stylisten hun kennis over vloerkleden verbeteren.
  • In mei werd een Moodboard Manifest gegeven door Hilde Francq van Francq Colors en Catherine Gerets van Clo Clo. Een trendworkshop waarin professionals aan de slag gingen met het maken van een moodboard gebaseerd op één van de drie trends die Hilde eerst presenteerde in haar trendlezing.
  • De jaarlijkse ALV werd gehouden op 5 juni in de Homebase van BNS Crisp in Nieuwegein. De nieuwe voorzitter Carin Frijters is gekozen door de leden en geïnstalleerd in deze functie voor de komende drie jaar. Carin neemt het stokje over van Yvonne Kleber die de vereniging de afgelopen zes jaar verder heeft geprofessionaliseerd. Claudia Leertouwer is herkozen als penningmeester voor de komende drie jaar. Het was een positieve Algemene Leden Vergadering, waarbij zo’n 40 leden aanwezig waren.
  • De derde Interieurpowersessie vond plaats bij Wilhelmine van Aerssen Agenturen in Amsterdam. Bijna 40 jaar is ze agent voor merken als Designers Guild, Nobilis en Osborne & Little. Het aanbod bestaat uit prachtige rijke stoffen, kussens en behang. BNS Crisp stylisten zijn meer dan welkom op dit adres. In de middag is er een bezoek gebracht aan Moooi, gestart door Marcel Wanders en Casper Vissers. Een bezoek aan de showroom van Moooi, midden in de Jordaan, was voor de aanwezigen een unieke ervaring.
  • Tijdens de startersdag in juni van NIA heeft Carin Frijters samen met Claudia Leertouwer BNS Crisp geprofileerd onder toekomstige studenten. Wij hopen uiteraard ook weer nieuwe studentleden bij BNS Crisp te mogen verwelkomen.
  • Op de social media kwamen veel beelden voorbij van Design District Rotterdam. BNS Crisp stylisten waren daar goed vertegenwoordigd.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden