BNS Crisp achter de schermen - juni 2017

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in juni:

 • Donderdag 1 juni vond de Algemene Ledenvergadering plaats. Het meerjarenplan voor de komende drie jaar is door de leden goedgekeurd en ons nieuwe bestuurslid, Willy van der Ende, is met een meerderheid van stemmen gekozen door de leden. Zij is Marleen van Leest per 2 juni jl. opgevolgd als secretaris.
 • Bij het Bedrijfsbezoek bij behangfabrikant Repro op 13 juni waren 16 leden aanwezig. Deze leden gaan een collectie speciaal voor de leden van BNS Crisp samenstellen over vijf thema’s. Er ontstaat straks dan een bestand van 325 beelden, waaruit een vertegenwoordiging van de leden van BNS Crisp 20 definitieve beelden over vijf de thema’s zal kiezen.
 • Het bureau werkt aan een contentkalender voor de sociale media van BNS Crisp. We gaan werken met verschillende pijlers en er wordt een plan gemaakt hoe vaak er gepost gaat worden, via welk kanaal, wanneer en met welk doel. Na de zomer krijgt dit vervolg.
 • Het opknappen van de homebase staat weer op de agenda. Er is een plan gemaakt om de ruimtes weer een frisse look te geven, met als uitgangspunt het huidige behang van Orla Kiely en een mooie gouden wand van San Marco. De commissie en bureau is binnen de bedrijven van de Blauwe Gids en haar leden nieuwe elementen voor het interieur aan het regelen. Op 3 juli gaat het bestuur, het bureau, de commissie promotie & professionalisering en nog een aantal leden de handen uit de mouwen steken.
 • Tijdens de Vastgoedpowersessie op 23 juni was manager beleid & communicatie van VBO Makelaar, Hans van den Heuvel, bij ons te gast. Hij bracht een inspirerend verhaal aan de aanwezige vastgoedstylisten over de ontwikkelingen in de woningmarkt en politieke achtergronden. Vervolgens konden de leden in een collegetour setting vragen aan hem stellen die hij enthousiast beantwoordde.
 • Het EHCB, een erkend en onafhankelijk examenbureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en afnemen van examens op het gebied van de creatieve beroepen, heeft kennis gemaakt met het bestuur van BNS Crisp om te kijken op welke manier we iets voor elkaar kunnen betekenen.
 • Vesta, een woonwinkel in het midden en hoger segment, is gevestigd in het Woonforum in Groningen. In een gesprek met het bestuur lieten ze weten erg graag met professionele stylisten te willen samenwerken. Ze gaan kijken of er in het najaar een event speciaal voor stylisten kan worden georganiseerd.
 • ZZP Nederland, is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland. Zij proberen de belemmeringen en onduidelijkheden rondom ondernemerschap weg te nemen. Omdat merendeel van onze leden ook zzp-ers zijn hebben wij ze uitgenodigd om op de ondernemersvakdag van 3 november informatie en advies te komen geven.
 • Nimeto heeft 3 juli zijn eindexamenuitreiking. De geslaagden van de opleidingen Styling, Interieur en Vormgeving die écht de praktijk in willen krijgen van BNS Crisp ook dit jaar weer een mooi startersaanbod om lid te worden van de beroepsvereniging.
 • Tijdens de Interieur Collectie Dagen, voorheen de Vakdagen Parket en Woninginrichting, in september, zal BNS Crisp weer aanwezig zijn met een stand. Op deze beurs kunnen goede contacten worden gelegd met bedrijven uit de branche en kunnen wij BNS Crisp onder de aandacht van een divers publiek brengen.
 • Het bestuur en bureau bereidt zich voor op de jaarlijkse zomerstop van begin juli t/m eind augustus. We ronden lopende werkzaamheden af en plannen afspraken in voor september.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden