BNS Crisp achter de schermen - juli en augustus 2017

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Alhoewel BNS Crisp een zomerstop heeft in de maanden juli en augustus zijn er toch zaken geweest die om aandacht vroegen. Een greep uit de bezigheden in de zomer:

  • Voor het goed functioneren van de BNS Crisp website is het bureau ook tijdens deze zomerperiode weer hard bezig geweest met de zoekmachine optimalisatie. Dit is nodig om de vindbaarheid van de website elke keer weerte verbeteren.
  • Er wordt gewerkt aan een Infographic voor nieuwe leden. De opzet is gereed en gemaakt door Studio Piraat. In de zomerperiode waren we druk met beeld en tekst. De Infographic wordt op korte termijn gedrukt. Zodra nieuwe leden zich aanmelden ontvangen zij deze Infographic thuis met volop informatie over de vereniging; we heten ze graag welkom!
  • Het is belangrijk op tijd te beginnen met het bedenken van een thema voor Inspiring Contacts in november 2018. De komende tijd is dit een structureel punt op de agenda. We hebben de nodige inspiratie opgedaan tijdens de Internationale Vakbeurs Maison & Objet in Parijs.
  • Er zijn ontwikkelingen rondom de Homebase, op aangeven van de Woonindustrie. Ze kunnen de tweede etage verhuren aan een interessante partij. De kans bestaat dat we naar een andere locatie moeten verhuizen, naast NIA. Omdat de Homebase net helemaal is opgeknapt zijn we hieromtrent in gesprek met de Woonindustrie.
  • De kwaliteitsslag van de portfolio’s op de BNS Crisp website blijft een vast punt van aandacht. Wij zijn aan het kijken hoe dit het beste kan worden vormgegeven. Een professionele uitstraling is in het belang van de vereniging, maar vooral voor jullie als leden.
  • Ook lopen financiële zaken gewoon door tijdens de zomerperiode. Vraagstukken in dit kader en overleg met de belastingdienst moesten worden opgepakt.
  • De Vakdag van 3 november 2017 staat zo goed als in de steigers. De locatie is rond, de sprekers zijn geboekt en binnenkort komt de uitnodiging. De commissie promotie & professionalisering heeft deze Vakdag “Ondernemers Challenge” georganiseerd. Hierbij wordt de stylist aangesproken op zijn/haar ondernemerskwaliteiten en is er een boeiend interactief programma waarmee direct gewerkt kan worden.
  • Al geruime tijd zijn we in gesprek met INretail over een goede samenwerking met stylisten en retailers. In de zomer zijn de volgende stappen uitgewerkt en op de stylistendag van 12 september benaderen we stylisten die mee willen werken aan een pilot met retailers en stylisten.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden