BNS Crisp achter de schermen - januari 2018

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in januari 2018:

  • Maandag 8 januari was de nieuwjaarsborrel voor exposanten in De Woonindustrie. Harry Bijl, Anna Hutten en Bert-Jan van der Stelt van INretail waren erbij om de veranderende retailmarkt nog eens toe te lichten aan de hand van een presentatie en stellingen. Het bestuur van BNS Crisp was aanwezig om de rol én toegevoegde waarde van interieurstylisten te benadrukken.
  • De Homebase-warming werd gehouden op maandag 15 januari op onze nieuwe locatie. Volop gezelligheid, proosten op het nieuwe jaar, leuke gesprekken en een mooie opkomst van BNS Crisp leden. Iedereen ging naar huis met een leuke attentie.
  • We hebben een interessant gesprek gehad met Gelderland (eind 2017) in onze Homebase. Dit mooie meubelmerk wil meer gaan samenwerken met BNS Crisp stylisten. De mogelijkheden worden onderzocht. Gelderland is op zoek naar een wisselwerking tussen dealers en stylisten en wil graag een brug slaan tussen deze twee disciplines.
  • Vesta Groningen heeft op 26 januari een inspirerende bijeenkomst georganiseerd voor BNS Crisp leden. Zij hebben een trendpresentatie gegeven, leveranciers uitgelicht en een voorstel om samen te werken gepresenteerd. Een zeer geslaagde ochtend en druk bezocht door stylisten uit de Noordelijke provincies.
  • Ingrid Meulenbelt, heel hartelijk bedankt voor je bijdrage in de afgelopen jaren aan de commissie promotie & professionalisering. Annemarie ter Haar, van harte welkom als nieuw lid binnen deze commissie.
  • De Interieur Collectie Dagen vinden plaats op 16, 17 en 18 september 2018 in de Evenementenhal Gorinchem en BNS Crisp is ook voor dit jaar weer gevraagd om mee te doen met een stand, etalages en misschien lezingen. De eerste gesprekken zijn geweest. De InCoDa is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden