BNS Crisp achter de schermen april 2018

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in maart/april 2018:

  • In maart vond de nieuwe ledenbijeenkomst en portfolio informatiebijeenkomst plaats. Enthousiaste nieuwe leden die veel toegevoegde waarde zien in hun lidmaatschap. Het onderling sparren en het delen van kennis en ideeën wordt als heel waardevol gezien.
  • De Blauwe Maandag in het atrium van De Woonindustrie op 19 maart was een groot succes! Zo’n 100 BNS Crisp leden hebben dit event bezocht. Ca. 40 bedrijven presenteerden hun producten en hun ‘aanbod’ richting stylisten om tot een leuke onderlinge samenwerking te komen. Ook deze tweede editie van de Blauwe Maandag mag zeker een succes worden genoemd. Dank aan de commissie Promotie & Professionalisering voor de organisatie en alle deelnemers en aanwezigen voor hun komst. De trendlezing van Hilde Franq was zeer interessant, zij hield een mooie presentatie voor een volle zaal!
  • De gesprekken met bedrijven gaan gewoon door. Leveranciers, retailers en fabrikanten; allemaal willen ze een connectie met stylisten en door afspraken met ze te maken kunnen we goed uitleggen wat een stylist voor hen kan betekenen. We waren dit keer bij VIIA (Vereniging Importeurs en Agenten) en Sanoma om bij te praten. Yvonne Kleber en Anna Hutten hebben, in het kader van de WoW een tour langs diverse detaillisten gedaan (onder andere het hoofdkantoor van Carpetright).
  • Global Paint (verfmerk) gevestigd in Boven-Leeuwen organiseerde in maart een bedrijfsbezoek voor BNS Crisp stylisten. Global Paint wil graag een samenwerking opbouwen met stylisten. Tijdens dit bezoek werd er uitleg gegeven over verf, de verschillende technieken en uiteraard kregen we een rondleiding door de fabriek. Zeer de moeite waard!
  • Openstelling atelier van Snijder & Co in Rotterdam. Dit bedrijf maakt prachtig handgeschilderd behang. BNS Crisp stylisten waren medio april van harte welkom bij dit bijzondere bedrijf.
  • Interieurpowersessie #2, met als thema ‘Onderbouw je interieurplan’. Een technische powersessie over Akoestiek, Plaatmateriaal en Power verzorgd door ABB, Het Stille Verzet en Shapes. Kennis, inspiratie en diepgang voor alle aanwezige BNS Crisp stylisten, verzorgd door drie mooie bedrijven.
  • Het Stille Verzet heeft baffles (geluidsabsorberende elementen) geplaatst in Homebase 2 om het akoestiekprobleem op te lossen. Een zeer fraaie uitstraling met een enorm positief effect. Hier zijn we heel erg blij mee!
  • We zijn druk bezig met de nieuwe privacy wetgeving AVG en de interne vertaalslag daarvan die nodig is voor BNS Crisp als organisatie. In dat kader heeft Claudia Leertouwer een Masterclass Privacywetgeving gevolgd.
    Deze nieuwe wetgeving is ook van toepassing op zzp-ers. Belangrijk is dat alle ondernemers (ook zzp-ers) voortaan moeten kunnen bewijzen waarvoor ze gegevens van (potentiële) klanten gebruiken en hoe lang ze deze data bewaren. Ook moet je persoonsgegevens kunnen (laten) inzien en op verzoek kunnen (laten) verwijderen. Een hand-out met daarop de belangrijkste tips en adviezen ontvangen de leden tijdens de ALV (uiteraard komt dit document ook  op de BNS Crisp website te staan).
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden