Achter de schermen - september en oktober 2017

  • Een aantal bestuur- en bureauleden heeft begin september de Maison & Objet beurs in Parijs bezocht. Een zinvolle reis volop inspiratie voor interieurstylisten. Maar ook de mogelijkheid om te netwerken, BNS Crisp te promoten en contact te leggen met diverse partijen.
  • Het woonevent in de Woonindustrie was een succes. Veel consumenten hebben advies ontvangen van BNS Crisp interieurstylisten. Ook het bestuur was op zondag 10 september aanwezig om onder andere nieuwe leden te werven en vragen over BNS Crisp te beantwoorden.
  • Op dinsdag 12 september vond de Stylistendag plaats. Een goed bezochte dag, veel informatie in de vorm van verschillende trendlezingen en presentaties. Altijd weer een goed moment om de leden te ontmoeten.
  • Van 17 t/m 19 september waren de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. BNS Crisp had een stand op de beurs. Door drie stylisten zijn trendpanelen gemaakt die voor een prachtige entree van de beurs zorgden. Het paneel van Fleur de Vries heeft uiteindelijk de meeste stemmen gekregen. Uit handen van een deskundige jury ontving zij een prachtige award. In de stand van BNS Crisp hebben we tal van gesprekken gevoerd over mogelijke samenwerking met onze stylisten. Nieuwe initiatieven werden gedeeld. Ook waren veel bedrijven geïnteresseerd in deelname in de Blauwe Gids, dé bedrijvengids voor de leden van BNS Crisp.
  • Begin oktober hebben we een succesvolle vt wonen&design beurs gedraaid. BNS Crisp had een eigen balie, zodat we bedrijven en potentiële leden goed te woord konden staan. Over wat een stylist voor een consument kan betekenen en waar zij eventueel de interieur- en vastgoedstylist kunnen vinden. Het was ook een goede promotie voor de beroepsvereniging. Het bestuur en een aantal leden heeft op toerbeurt de balie bemand. Op het adviesplein was dit jaar een grote groep stylisten actief. De samenwerking met Decorette als sponsor was positief. Iedereen bedankt voor de mooie profilering van onze vereniging!
  • En dan de verhuizing van onze Homebase. Bedrijven kunnen ons vinden in de Woonindustrie. Na 6 jaar zijn we verhuisd naar een andere plek in het DWI-gebouw. Nog niet helemaal op orde, maar vanaf november kan iedereen weer langskomen voor een kop koffie, een praatje, een samenwerking of een gezellige ontmoeting.
  • De Vastgoedpowersessie editie #2017-4 ging over ‘Toepassen van kleur en trends in vastgoedstyling”. Jelena Brillenburg Wurth was gevraagd om over kleur en trends in de interieurwereld te vertellen en hoe deze te vertalen naar de vastgoedwereld. Een goed verhaal, een kleurenopdracht én enthousiaste leden zorgden voor een geslaagde morgen.
  • De Vakdag is aanstaande en de commissie promotie & professionalisering is bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. De uitnodiging voor deze ‘ondernemers challenge’ staat op de website, de leden zijn uitgenodigd en iedereen kijkt uit naar deze uitdagende dag.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden