Achter de schermen - oktober en november 2017

  • Eind oktober hadden we de jaarlijkse BNS Crisp tafelhoofdenbijeenkomst in de nieuwe Homebase. Positief en enerverend. We hebben met z’n allen interessante thema’s bedacht voor de eerstvolgende vier bijeenkomsten in de verschillende regio’s. Via de tafelhoofden wordt iedereen geïnformeerd en uitgenodigd.
  • Er heeft een leuk gesprek plaatsgevonden met één van onze nieuwe leden, Ilse van Elleswijk (Interior Twin). Naast interieuradvies is Ilse bedreven op het social media vlak. Ze heeft een groot aantal volgers op Instagram. Zij wil een cursus gaan aanbieden over deze materie voor BNS Crisp leden in Nieuwegein. In januari 2018 verzorgt zij eerst een pilot voor bestuur en bureau.
  • Medio november vond de nieuwe leden bijeenkomst plaats. We hebben in de afgelopen tijd 24 nieuwe leden mogen verwelkomen. Een deel hiervan was aanwezig tijdens de introductie bijeenkomst, er kwamen weer mooie contacten en leuke interacties tot stand. Verbinden, ondersteunen en informeren; de drie kernwaarden van BNS Crisp. De belangrijkste factoren om lid te zijn!
  • Er lopen gesprekken met Decorette. Ook volgend jaar zal Decorette weer de hoofdsponsor zijn op de VT wonenendesign beurs. Wie weet zijn er meer mogelijkheden om een leuke samenwerking in het land met Decorette op te bouwen. Mooie intenties en nieuwe ontwikkelingen en kansen. Wordt vervolgd.
  • We hebben weer een goede vervolgsessie met Inretail gehad over een constructieve samenwerking tussen retailers en stylisten. In het nieuwe jaar wordt een gezamenlijke bijeenkomst voor beide beroepsgroepen georganiseerd.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden