Achter de schermen - februari en maart 2018

Door bestuur, bureau en commissies wordt vergaderd, gebrainstormd en worden plannen gemaakt. Er worden activiteiten bedacht en uitgevoerd, afspraken gemaakt met diverse partijen, overleg gepleegd, procedures gemaakt, bezoekjes afgelegd, samenwerkingen afgesproken en nog veel meer.

Een greep uit de bezigheden in februari/maart 2018:

  • Op 4 februari was de consumentendag in de Woonindustrie. Een succesvolle en druk bezochte dag. De BNS Crisp stylisten (het DWI stylingteam) waren volgeboekt met adviezen. De stylisten die advies hebben gegeven zijn gevraagd door De Woonindustrie en verzorgen ook de styling van de stijlkamers bij de entree van DWI.
  • Tijdens de Stylistendag op dinsdag 6 februari lanceerde Michiel de Zeeuw de WoW, Way of Working. Een initiatief van BNS Crisp en INretail om de samenwerking tussen woonretailers en stylisten te optimaliseren. Door te werken met vuistregels en duidelijke afspraken wordt de samenwerking tussen deze twee disciplines geprofessionaliseerd en creëren we een optimaal rendement in de branche. De WoW is een standaard in de keten, gesteund door beide belangenverenigingen.
  • De gesprekken met bedrijven gaan gewoon door; leveranciers, retailers en fabrikanten. Allemaal willen ze een connectie met stylisten en door afspraken met ze te maken kunnen we goed uitleggen wat een stylist voor hen kan betekenen. We waren dit keer bij Cafedeco om bij te praten. Ook bij stoffenagentuur Wilhelmine van Aaersen. Ze was enthousiast en gaat een Interieurpowersessie voor ons invullen.
  • Huishoudbeurs Decorette van 17 t/m 25 februari in de RAI. BNS Crisp stylisten gaven advies aan consumenten op het adviesplein. Het was de eerste keer dat wij aanwezig waren op de Huishoudbeurs en dit is zeker voor herhaling vatbaar. De sfeer was goed, er was veel animo en de stylisten konden volop aan de slag.
  • De eerste ‘Interieurpowersessie is gehouden op vrijdag 2 maart. Helena van Dun ging in op het onderwerp ‘Creatief Ondernemerschap’. Een interactief en leerzaam programma. De aanwezige stylisten vonden het een zinvolle powersessie en gingen vol voornemens en plannen naar huis.
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden