Lancering INSPIRATIE COLLECTIE 2017 Pure & Original

Pure & Original, een Nederlands familiebedrijf, dat vooral bekend is vanwege hun unieke, originele en minerale verfsoorten en kwaliteit, zoals onder andere de Fresco kalkverf, Classico krijtverf en de Marrakech Walls.

De kleuren die geassocieerd zijn met het merk zijn meestal gedempte tinten grijs, beige en aardetinten.

Hun kleurencollectie bevat ook een aantal verborgen juwelen, niet alleen de lichte en heldere kleuren of de aardetinten, maar ook kleuren die vol en diep zijn. Echte juweeltjes met verfijnde kleurnuances.

Omdat Pure & Original voor hun kleuren gebruik maakt van 100% natuurlijke pigmenten, maakt dit de uitstraling en kleurbeleving bijzonder.
De kleur beleving is ongekend. Kleuren tonen dieper, rijker en voller. Aangevuld met de unieke uitstraling van hun verfsoorten, als bijvoorbeeld het zachte poederige effect in de Classico krijtverf, de subtiele kleurnuances in de Fresco kalkverf en de Marrakech Walls, geeft dit de bijzondere en unieke Pure & Original uitstraling.

Begin 2017 heeft Iris Floor, de tweede generatie in het familiebedrijf, samengewerkt met een creatief team in Noorwegen. Het streven was om een kleine selectie samen te stellen van mooie, interessante en minder bekende kleuren van Pure & Original.

“Hier willen we graag laten zien hoe Pure & Original ook anders kan zijn. Warm, toonzettend en kleurrijk. We hebben kleuren gekozen en gecombineerd, die al jaren in onze kleurencollectie zitten. De combinatie zal voor veel Pure & Original kenners bijzonder en misschien wel verbluffend zijn” vertelt Iris Floor.

"Het was spannend en uitdagend, om deze combinatie van kleur en gekozen verfsoorten, zo te combineren dat ze elkaar aanvullen en versterken", vervolgt ze.

Klik hier voor de foto’s.

Klik hier voor de verkooppunten.

Klik hier voor de website presentatie.

Copyright: Pure & Original
Creative Direction: Dagny Fargestudio
Styling: Kirsten Visdal
Photographer: Margaret de Lange
Visual Manager: Iris Floor

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden