Informatiebijeenkomst

Mocht je vragen hebben over hoe je je portfolio samenstelt dan kan je terecht bij de informatiebijeenkomst over portfolio’s. Deze informatiebijeenkomst wordt meerdere keren per jaar georganiseerd in de homebase van BNS Crisp in Nieuwegein.

Is je portfolio nog niet af of heb je geen portfolio en wil je er wel mee beginnen maar wil je advies? Daarvoor organiseren we een bijeenkomst waarin we meer vertellen over het samenstellen van een portfolio en laten we voorbeelden zien. We kijken ook gezamenlijk naar verschillende websites van zowel vastgoed- als interieurstylisten en bespreken wat de indrukken zijn en, zo nodig, de verbeterpunten.

De volgende informatiebijeenkomst vindt plaats op 13 november van 13.00 tot 15.00 uur in de homebase in Nieuwegein. Heb je interesse om deze portfolio bijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail aan Jelena.

De informatiebijeenkomst voor portfolio’s is alleen voor leden van BNS Crisp, zowel voor interieurstylisten als voor vastgoedstylisten. Deelname is gratis.