BNScrisp - Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten

  • Vanaf 9 september


    Material Footprint workshops @Broeinest
    Lees meer

Juist nu, handig om te weten

Nieuw noodpakket (met ingang van 1 juni 2020) zet streep door automatisch geld.

Bedrijven die het tijdens de coronacrisis goed doen terwijl hun concurrenten het zwaar hebben, krijgen nier langer geld van de overheid. In het tweede steunpakket dat het kabinet op 19 mei 2020 presenteerde, worden alleen nog ondernemingen geholpen, die het echt nodig hebben.

Over Tozo
Zo kunnen zelfstandigen die inkomen hebben verloren een beroep blijven doen op de tijdelijke overbrugginsregeling zelfstandige ondernemers. Zelfstandigen die minder dan 1500 euro (paren) of 1050 (alleenstaanden) aan inkomen hebben, krijgen een aanvulling. Nieuw is wel dat er ook naar het inkomen van de partner wordt gekeken. Is dat hoger dan het sociale minimum, dan is er geen recht op een uitkering.

Lees hier meer over het nieuwe noodpakket.

Wat is BNS Crisp?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de volgende domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.

BNS Crisp bestaat dit jaar 10 jaar, heeft een bewezen bestaansrecht en is dé professionele belangenbehartiger van stylisten in Nederland. De vier verschillende domeinen hebben ieder een eigen ambassadeur (letterlijk een icoon binnen het specifieke styling vakgebied) die zorgt voor interessante programmering om de leden te inspireren en het vak verder te professionaliseren.

Lees meer over BNS Crisp

Wil je in contact komen met ons netwerk van stylisten? Dat kan op diverse manieren, door deel te nemen aan onze Blauwe Gids of wordt partner, op onze samenwerken pagina lees je hoe.

Geplande activiteiten voor onze (potentiële) partners
Inloopspreekuren -  14 september, 12 oktober, 9 november


Lees meer


Lees meer