Commissies

Commissie keurmerk

Keurmerkstylist is in 2012 als certificeringsorgaan opgericht door CRISP. Op dit moment zijn er zevenentwintig Keurmerkstylisten: tien vastgoedstylisten en zeventien interieurstylisten. We hebben de afgelopen jaren met diverse partijen uitgebreid onderzoek gedaan of het mogelijk was om Keurmerkstylist zelfstandig te laten voortbestaan als stichting. Dit is vooralsnog financieel niet haalbaar, maar we streven dit wel na en hopen over een aantal jaar de zelfstandigheid te bereiken. Tot die tijd blijft het certificeringsorgaan Keurmerkstylist onder de vleugels van BNS Crisp.

Commissieleden:
Susan Burgers
Barbara Loves
Hagar Valbracht
Femke Krol
Kim Hartman

De commissieleden zijn allen Keurmerkstylist. De certificering wordt door onafhankelijke beoordelaars uitgevoerd.

Heb je vragen over Keurmerkstylist of aan de commissie keurmerk zelf, stuur dan een mail naar keurmerk@bnscrisp.nl. Of kijk op www.keurmerkstylist.nl.

Commissie promotie en professionalisering

De commissie promotie en professionalisering zet zich samen met het bestuur in voor het promoten van BNS Crisp binnen de woon- en vastgoedbranche. Belangrijk hierbij is het vergroten van de bekendheid van het vak interieurstyling en vastgoedstyling en het verbeteren van het imago van de stylist; het vergroten van de naamsbekendheid van BNS Crisp als beroepsvereniging en het behartigen van de belangen van onze leden. Daarnaast helpt deze commissie mee om een interessant onderwijsprogramma op te zetten en bedrijfs- en beroepsondersteuning te bieden zodat de BNS Crisp leden zich nog verder kunnen professionaliseren door zich te blijven ontwikkelen en hun kennis te vergroten.

Commissieleden:
Jolanda Böhm
Wilma Grotenhuis
Monique Gomez de Mesquita
Daphne Wieman
Er is nog een vacature voor een vijfde commissielid, ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail aan Jolanda Böhm.

De commissies en de werkgroep houden de leden regelmatig op de hoogte via de nieuwsbrief en de website. Heb je vragen over de commissies, stuur dan een mail aan commissiepp@bnscrisp.nl.