Carla van de Puttelaar & Jelena Brillenburg Wurth

Blurring, waar mode en interieur elkaar beïnvloeden, verrijken en versterken
Carla en Jelena Brillenburg Wurth tonen in een visuele beleving hoe interieur en mode elkaar versterken, beïnvloeden en verrijken. Laat je verrassen en beleef de raakvlakken van deze twee aan trend onderhevige branches.

Over professioneel duizendpoot, Carla van den Puttelaar
Carla is al dertien jaar hoofdredacteur van vakblad Kleur&Stijl. Als founder van dit magazine wilde zij het beroep van image professionals ondersteunen in de uitoefening van hun vak door informatie te delen en te inspireren met inhoudelijke artikelen. Ook wilde zij met de lancering van het magazine laten zien dat image styling een vak en een vakblad waardig is. Het verbinden met andere vak gerelateerde branches is nog altijd haar ambitie. Immers modestyling staat niet op zichzelf: kleding versterkt je uitstraling en vertelt wie jij bent. Imagestyling maakt de vertaalslag van je persoonlijke kwaliteiten naar uitstraling in relatie met het beroep dat je uitoefent en de doelen en ambities die worden gesteld. In feite geldt hetzelfde voor interieurstyling ook daarbij wordt een vertaalslag gemaakt van lifestyle, persoonlijkheid en interieur.

Werken met mensen is wat centraal staat in de verschillende beroepen die Carla heeft uitgeoefend. Naast creatieve beroepen als image professional, visagist en haarstylist is zij ook communicatietrainer, hr-specialist en assessor. Zij is een echte doener met een hands on mentaliteit. Haar motto is: Ik heb liever spijt van de dingen die ik heb gedaan dan spijt dat ik ze niet heb gedaan.

Over interieurprofessional, Jelena Brillenburg Wurth
Jelena is al ruim 14 jaar zelfstandig interieurprofessional. In de breedste zin van het woord werkt zij met interieur. Vanuit haar bedrijf Ruim Interieuradvies richt zij woningen in voor particulieren, ze geeft les bij NIA Academie, neemt examens interieurstyling af en is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Voor Histor houdt zij zich ook bezig met de visuele uitstraling van de sociale media. Met veel plezier geeft zij lezingen over bijvoorbeeld kleur, kleurtrends of dat wat zij heeft gesignaleerd op de internationale vakbeurzen.
Daarnaast is zij ook al bijna 10 jaar verbonden aan BNS Crisp waar zij zich richt op de communicatie en het ambassadeurschap voor het domein interieurstyling particulier.

Enthousiasmeren van opdrachtgevers om een interieur te creëren dat verrassend en spannend is maar toch aanvoelt als thuis, is de kracht van Jelena. Als geen ander kan zij sfeer in interieurs aanbrengen. Daarbij is kleur haar passie: “Er bestaan geen lelijke kleuren, alleen foute toepassingen.”


Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik hier om alles te bekijken.

Ben je er bij op 22 november? Klik hier om je ticket te kopen!