Bureau

Het bureau is de spil van de vereniging. Hier zorgen Jelena Brillenburg Wurth en Amara van der Ree ervoor dat alles binnen BNS Crisp op rolletjes loopt. Onze interieurstylisten en vastgoedstylisten kunnen bij hen terecht met vragen, problemen, suggesties en ideeën. Van de ledenadministratie tot webbeheer (Jelena) tot alle andere praktische administratieve zaken (Amara); alles wordt hier adequaat geregeld.

Jelena Brillenburg Wurth

Jelena Brillenburg Wurth

Ledenadministratie en website beheer

Jelena Brillenburg Wurth helpt BNS Crisp met de ledenadministratie en het beheer van de website. Zij draait mee vanaf het prille begin -ze was twee jaar bestuurslid van CRISP- en is als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging.

Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Dat levert dan ook een gevarieerd pakket aan werkzaamheden op. Zij richt modelwoningen in, geeft les op ROC’s, neemt examens af en werkt veel voor Histor en HistorONE. Toepasselijk, want kleur is haar grote passie en specialiteit. 


Mail Jelena: jelena@bnscrisp.nl

Amara van der Ree

Amara van der Ree

Administratieve en secretariële ondersteuning

Amara van der Ree coördineert voor BNS Crisp bijeenkomsten en activiteiten, zoals het ledenevent Inspiring Contacts, de kleuradviesdagen van Histor en Flexa, de stylisten service van KARWEI (en de bijbehorende trainingen), de vastgoedstylingdag en de algemene ledenvergadering.

Amara werkte in 2011 voor de eerste keer mee aan Inspiring Contacts en is sindsdien betrokken bij BNS Crisp. Amara blinkt uit in organiseren. Hoewel ze geen stylist is, heeft ze grote affiniteit met het vak en een voorliefde voor mooie interieurs en vintage meubels, waar zij zich dagelijks mee omringt.


Mail Amara: amara@bnscrisp.nl