3 september 2019

Stylistendag De Woonindustrie - 3 september

Op dinsdag 3 september vindt de stylistendag van De Woonindustrie plaats. Ook dit keer belooft het een inspirerende en leerzame dag te worden. DWI heeft samen met NIA en BNS Crisp een uitgebreid en aantrekkelijk programma samengesteld. 

Wil je niets missen?! Meld je dan snel aan!

Naast het prikkelende programma biedt de Stylistendag een uitgelezen kans om tijdens de Najaarsvakbeurs een kijkje te nemen voor én achter de schermen van zo'n 150 toonaangevende interieurmerken van nationale en internationale bodem.

Programma

10.00-10.30 uur:
Ontvangst in het Atrium met koffie en thee en een lokale
lekkernij in het Atelier van De Woonindustrie.

10.30-11.30 uur:
Opening door keynotespreker Monique van der Reijden, trend-forecaster.

De nieuwste interieur- en designtrends, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties komen voorbij in de presentatie van journalist en trend-forecaster Monique van der Reijden. Zij maakt internationale trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. Haar persoonlijke ’Styling Top 10: what’s hot and what’s not!’ is een memorabele afsluiter van deze trendtalk.

11.45-12.30 uur:
Haal meer uit je business met Pinterest!

Presentatie over Pinterest, dat zich enorm heeft ontwikkeld en is uitgegroeid tot een onmisbare tool voor je bedrijf. Deze presentatie wordt gegeven door Pinterest-expert Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl, die de mogelijkheden en kansen van Pinterest toelicht aan de hand van basisprincipes en veel praktijkvoorbeelden. Je zult zien dat Pinterest werkt en traffic genereert naar je website en/of blog. 

12.30-13.15 uur:
Pay as you feel lunchen en netwerken!

Voor onze leden dé gelegenheid om langs te komen in onze homebase en te genieten van een fijne lunch. Je kan een potentieel nieuw lid laten kennismaken met de voordelen van BNS Crisp én netwerken met collega’s. Denk aan de 'leden-voor-leden' actie!

13.15-14.00 uur:
Presentatie van NIA door Heleen Fellinger van Home Made By over de samenwerking van retailers en interieurstylisten.

14.15-15.00 uur:
Dessin-revival

Presentatie van NIA over dessins ontwerpen. Textiel heeft de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser, kleurrijke prints staan volop in de belangstelling. Prints in textiel en behang geven elk stylingplan extra, kleurrijke, accenten.Voor iedereen die wil starten als dessinontwerper in de mode- of interieurbranche of meer wil weten over dessins geeft ontwerper Mechtild Kets van Kets Design een inspirerende lezing.

14.15-15.00 uur:
Heleen Fellinger van Home Made By over samenwerking stylisten en retailers

Home Made By heeft een missie: mensen helpen om een persoonlijk en leefbaar thuis te creëren. Heleen Fellinger, Retail Coordinator & Talent manager, vertelt meer over deze filosofie en de kansrijke samenwerkingen met interieurstylisten en vakspecialisten. Ze laat ook zien hoe jij als stylist je zou kunnen verbinden aan dit inspirerende bedrijf.

Virtuele interieurimpressies, mooier kan bijna niet
Presentatie van Arne Lubbers, 3D-artiest en eigenaar van Virtual Builders. Beleving, daar draait alles om bij het geven van professioneel interieuradvies en het presenteren van interieurplannen. Nieuwe, baanbrekende technieken zorgen ervoor dat 3D-visualisaties bijna niet van de echte wereld te onderscheiden zijn.

15.00-15.30 uur:
Netwerkmoment bij BNS Crisp en NIA.

Meld je aan via deze link voor toegang tot de stylistendag!


Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden