12 september 2019

NIA opleiding Handmatig Dessin Ontwerpen (korting voor leden BNS Crisp) - 12 september

DESSIN ONTWERPEN VOOR MODE EN INTERIEUR (FASE 1)

Dessins zijn terug van weggeweest en geven jouw interieur- of modeontwerp een extra, kleurrijke, eigen identiteit. Nopjes van toen, geometrisch rasterwerk van nu, wat is er morgen? Dessins zijn van alle tijden; de markt vraagt constant om trendgerelateerde ontwerpen en dus om specialisten in dit boeiende aspect van vormgeving. Voor professionals in mode of interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor producten, stoffen, behang, tapijten, etc. biedt NIA ACADEMIE een basisvakopleiding Handmatig Dessin Ontwerpen aan van 5 dagen.

WAT LEER JE IN DE OPLEIDING?

In deze 5-daagse module leer je allerlei technieken waarmee je handmatig dessins kunt maken. In deze module steek je je handen uit de mouwen en verlaat je elke les met een stapel nieuwe prints. Deze prints kun je ook digitaliseren. Het digitaliseren van je handmatige dessins behandelen we in de vakopleiding Digitaal Dessinontwerp (Fase 2).

Waarom handmatig dessinontwerp?
De vakopleiding Handmatig Dessinontwerp is de absolute basis om ook met digitaal dessin aan de slag te kunnen. Het vak dessin ontwerpen is een ambacht. Door handmatig te ontwerpen geef je veel meer diepte aan je dessins dan wanneer je uitsluitend digitaal werkt.

INHOUD EN OPBOUW

Dag 1 | Introductie, materialen, collagetechniek, verzamelopdracht
Dag 2 | Rapporten, stempelen
Dag 3 | Grafische dessins, verschillende druktechnieken, sjablonen
Dag 4 | Florale dessins, verftechnieken
Dag 5 | Gelliplate, kleursystemen

Portfolio maken
Je leert in deze opleiding ook hoe je je professioneel kunt profileren. Er wordt aandacht besteed aan de presentatie van de dessins. De docent vertelt uit eigen ervaring hoe je je dessins in de markt kunt zetten en dus commercieel kunt positioneren.

Leden van BNS Crisp krijgen tijdelijk 10% korting op deze opleiding, vraag je kortingscode aan voor je je inschrijft via nia.academie.office@gmail.com

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van NIA.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden